Webpartners

Webpartners

Jót, s jól. Ebben áll a nagy titok.
 • 14 év
  tapasztalat
 • 400
  elégedett ügyfél
 • 360°
  full service software és online media
 • 99%
  pozitív ügyfél visszajelzés
RÓLUNK

A Webpartners mára egy nevet jelent ami azonosul a minőségi alkalmazás fejlesztéssel és a professzionális felhő technológiával! A WebPartners 2001-ben alakult. A cég elsősorban közép és nagyvállalati szegmens web alapú alkalmazásfejlesztésre fókuszál, de kész megoldásokat kínál a kisvállalati szféra részére is.

Olyan egyedi és kész megoldásokat, vállalati szoftvereket kínálunk, melyek nagy mértékben növelik megrendelőink szervezettségét és piaci előnyökhöz juttatja versenytársaikkal szemben. Fejlesztéseinket definiált keretek között nemzetközi módszertanok felhasználásával végezzük.

Az alkalmazott technológiák között egyaránt megtalálhatóak a ’zárt’ és ’nyílt’ felhasználású fejlesztői platformok: .NET, Java, PHP, Delphi IOS/Android mobil alkalmazások stb. Célunk és egyben üzletvitelünk alapját szolgáltatja a minőség alapú szemlélet és az egyediség kihangsúlyozása, szemben a dobozos tömegterméket forgalmazókkal. A tulajdonosi kör egyúttal alkotja a menedzsment alappillérét is, ezáltal garantálva a motiváltságot és a szakmai innovációt.

A Webpartners munka közben

Munkáink egyedisége, alapossága és a megrendelő igényeinek figyelembevétele a megoldás a szakmai kihívásokra. Fejlesztéseinket alapos elemzés és tervezés előzi meg. Cégünk elvégzett munkájával szeretne hozzájárulni ügyfelei sikereihez.

Kiemelten fontosnak tartjuk ügyfeleink adatainak védelmét. Megoldásainkat szigorú ellenőrzés mellett, a legkorszerűbb biztonsági eszközöket alkalmazva fejlesztjük.

Rendszereink fejlesztésekor nagy gondot fordítunk arra, hogy azok könnyen használhatóak legyenek. Elkötelezettek vagyunk olyan új technológiák kifejlesztése mellett, amelyek segítik felhasználóikat az internet és az informatikai eszközök minél hatékonyabb, célszerűbb és egyszerűbb használatában.

Partnereinknek teljes körű szolgáltatást nyújtunk a tanácsadástól és az igények felmérésétől, az oktatáson és support szolgáltatáson át a teljes körű üzemeltetésig, felügyeletig. Folyamatosan elemezzük megoldásaink hatékonyságát, új utakat keresve azok jobbá tételéhez.

Cégtörténet

A Webpartners története 15 éve 1999-ben kezdődött. Tőszavakban technológiai kőkorszak és félmegoldások/tanulópálya így jellemeznénk az első évünket. Akkoriban még statikus és flash alapú weboldalak jöttek létre. Az elkészült munkákat Webpartners brand alatt adjuk ki, nem vagyunk túl elégedettek, de úgy emlékszem azért egészen lelkesek voltunk. Minden áron bizonyítani akartunk.

2001-ben létre jön a Webpartners Bt. próbálgatjuk szárnyainkat, de a repülés még messze van. Ekkor 2 fővel és pár külsős munkatárssal webes interfaceket és webes alkalmazásokat , webshopokat készítettünk. Mai szemmel nézve picik voltunk és nem tudtunk semmi nagy dolgot letenni az asztalra, de tudást és sok tapasztalatot szereztünk.

2004-ben már 4 fővel dolgozunk és jönnek a szakmailag komolyabb és ismertebb megbízások is, innentől már kellemesen emlékszünk vissza.

2007-ben létrehoztuk a Webpartners Media Group Kft-t ez a mai cégformánk is. A menedzsment nemzetközi tendereken indul és egyedi szoftver fejlesztésekkel is foglalkozunk. Létrejön a Webpartners UK LTD. Több, akkori méretünkhöz képest jelentős volumenű nemzetközi megbízást kapunk.

2008 több kiemelt partnerrel kezdünk dolgozni, VELIN, Interware, Smartworks akiktől nagyon sok megbízást kapunk.

2010.-ben két 40+ -os fejlesztővel bővül a csapat akik már vérbeli programozók és nem csak fejlesztők. Munkájuk révén technológiailag és szakmailag is emelkedik a cég színvonala, elmondhatjuk, hogy innentől nincs lehetetlen. iTime projekt. Ekkor 7 fővel dolgozunk éves árbevételünk Br.82 MFt.

Még ekkor is kizárólag saját fejlesztésű szoftvereket és alkalmazásokat tervezünk, készítünk és forgalmazunk, nem használunk sem joomlát, drupal-t vagy hasonló megoldásokat. Utólag elmondható, hogy az idő minket igazolt, minőségi és ár/érték arányban a legkedvezőbbek vagyunk a piacon.

2011-ben több jelentős állami megbízásunk volt, ebben az évben belevágunk a mára meghatározóvá váló Adamo ERP projektbe mely egy integrált ügyviteli rendszer számos kiegészítő modullal. Ezt több szervezetnél bevezetjük és folyamatosan fejlesztjük, követjük. 2012-ben dokumentum és iratkezelő megoldásba fektetjük tőkénk és tehetségünk, az Adamo-DMS rendszerbe, nem is nagyon foglalkozunk mással, egyébként is gyenge év volt. Fő profilunk egyre inkább a vállalati működés automatizáció. az egyedi software-es alkalmazások és a felhő alapú megoldások.

2014 bevételünk jól alakult, 60MFt környékén zárjuk az évet, elégedettek vagyunk. beszéljünk inkább 2015-ről, hol tartunk most. jelenleg 1 évre előre le van kötve a kapacitásunk és bővítjük csapatunkat, irodánkat. A Ferro Electronics magyarországi gyártó vállalatának automatizálása és az INVITEL iratkezelési és workflow automatizálása során az Adamo-DMS rendszerünk bevezetése a kiemelt feladatunk. közben DMS, ERP és felhőszolgáltatásainkra várnak komolyabb egyeztetések, szerződéskötések. Adamo-DMS v 2.0 elkészítése, az előző verzió megérett a cserére, van bőven tenni valónk. Reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük. Ha kíváncsi ránk, látogasson el hozzánk egy tényleg nagyon finom kávéra!

Cégünk irodája
Webpartners - Complete Solutions

1047 Budapest
Bécsi út 1-3.
7624 Pécs
Bálicsi út 27. / D. 5.
Mobil: +36 (30) 474-3291
E-mail: webpartners@webpartners.hu